close menu

Vaste plantenkwekerij sinds 1978.

Guido Van de Steen is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de smaakmakers van het nieuwe tuinieren. Met aandacht voor bladvorm, bloeiwijze en subtiele kleurschakeringen voegt Guido continu nieuwe, bijzondere planten aan zijn assortiment toe.

Over ons

Zowel professionele tuiniers als hobbyisten waarderen de kwekerij voor

De hoogwaardige kwaliteit
van onze planten

Over ons

Een héél uitgebreid assortiment,
meer dan 2.000 soorten

Over ons

De handige online catalogus
met véél foto’s

Over ons

Vaste planten van een hoogwaardige kwaliteit

Van vele plantensoorten en hun cultuurvariëteit hebben we gezonde moederplanten die in de beste omstandigheden groeien. Deze planten leveren jaarlijks scheur- en stekmateriaal. Moeilijke soorten worden via weefsel gekweekt in een virusvrije omgeving.

Professionele tuiniers, openbare besturen en kwekers in binnen- en buitenland vertrouwen op onze enorme botanische kennis die garandeert dat elke soort de zorg krijgt die ze nodig heeft.
Onze overwinteringsserres staan borg voor de kwaliteit van de meer gevoelige plantensoorten, zodat we ook in het voorjaar een optimale plant kunnen aanbieden.

Over ons

Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om u te helpen

De vele honderdduizenden planten staan overzichtelijk opgesteld. Dit laat ons toe om bestellingen op een efficiënte manier af te handelen.

Garantie

Wij garanderen dat onze planten soortecht zijn.

Over ons
Over ons

De beste periode om te planten

De planten zijn bij ons op de kwekerij allemaal in pot gekweekt. Omdat het hele wortelgestel zich in de pot bevindt, is de schade aan de wortels bij het uit de pot halen en daarna planten minimaal. De door ons in pot gekweekte planten kan je dus het hele jaar door planten, behalve als het vriest.

Het is een misvatting dat je enkel in de herfst of in de lente zou kunnen planten.

Klachten

Alle planten worden opgehaald op onze kwekerij (tenzij anders overeengekomen met de klant) en door de klant aanvaard van zodra ze zijn ingeladen.

Wij kunnen de hergroei van onze planten niet garanderen omdat wij geen controle kunnen uitoefenen op de behandeling ervan.

Voldoen onze planten, ondanks onze zorg, niet aan uw verwachtingen, en bent u ervan overtuigd dat u ze na afhalen correct hebt behandeld, dan kunt u uw klachten aan ons voorleggen via het contactformulier.

WINKELMAND
0