Tuinplanten en borderplanten
 
 

Guido Van de Steen staat synoniem voor meer dan 30 jaar ervaring in allerlei tuinplanten en borderplanten. Onze plantenkwekerij herbergt een uitgebreid assortiment met meer dan 3000 verschillende soorten vaste planten, mooi per soort opgesteld op onze 5 ha. Onze planten worden met de grootste zorg behandeld. Hun superieure kwaliteit wordt dan ook door tal van professionele en particuliere tuiniers erg gewaardeerd.

Kijk gerust eens rond op deze website. U vindt er ons volledig assortiment terug onder de rubriek ‘Producten’. Tegenwoordig zijn onze borderplanten erg in trek. Ze worden dan ook met de grootste zorg behandeld en verschaffen u heel wat plezier van uw tuin.

Onze 10 vaste medewerkers (tot 22 op piekmomenten) stellen alles in het werk voor een vlotte levering. Dankzij onze goede organisatie behandelen we uw vraag op een vlotte manier en zijn de levertijden minimaal.

Particuliere tuiniers die op zoek zijn naar nieuwe soorten tuinplanten of borderplanten kunnen bij ons op zaterdag terecht, van 8h tot 12h en van 12h30 tot 16h30.