Privacy policy


Guido Van de Steen BVBA

is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals voorzien in deze privacyverklaring.

 

Contact:

Guido Van de Steen, Kapellekouter 17, 9230 Wetteren (Massemen)

E-mail: info@guidovandesteen.be

Telefoon: 0032 (9) 369 94 33

 

Persoonlijke gegevens die we gebruiken

 

Guido Van de Steen verwerkt onderstaande persoonlijke gegevens omdat u een bestelling hebt geplaatst / een vraag hebt gesteld en omdat u deze gegevens zelf hebt gegeven.

Overzicht van de persoonlijke gegevens die wij gebruiken:

- Naam en voornaam
- Bedrijfsnaam en eventueel BTW-nummer
- Adres
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Andere gegevens die u ons hebt gegeven

Andere persoonlijke gegevens

Wij hebben niet de bedoeling om de persoonlijke gegevens van personen jonger dan 16 jaar te gebruiken, tenzij met toestemming van één van beide ouders of voogd. Omdat wij niet kunnen controleren of iemand jonger is dan 16 jaar vragen wij aan de ouders of voogd om het internetgebruik van hun kinderen te controleren om te voorkomen dat hun persoonlijke gegevens bij ons zouden gebruikt worden. Indien u weet dat wij zonder toestemming de persoonlijke gegevens van een -16 jarige hebben gebruikt, gelieve ons hiervan te verwittigen via e-mail naar info@guidovandesteen.be. Wij zullen onmiddellijk deze gegevens verwijderen.

 

Waarom worden uw persoonlijke gegevens gebruikt door ons?

 

Guido Van de Steen BVBA gebruikt uw persoonlijke gegevens voor onderstaande handelingen:
- U indien nodig te kunnen contacteren voor een vraag of mededeling
- U op de hoogte te brengen van de mogelijkheid voor het aanmaken van een account

 

Hoe lang worden uw persoonlijke gegevens bewaart?

 

Guido Van de Steen BVBA bewaart uw persoonlijke gegevens zolang nodig is om uw bestelling correct uit te voeren.  Indien uw persoonlijke gegevens niet meer nodig zijn zullen deze verwijderd worden.

 

Worden uw persoonlijke gegevens doorgegeven aan derden?

Guido Van de Steen BVBA verkoopt of geeft uw gegevens niet door aan derden. We zullen dit uitsluitend doen indien ons dit wettelijk gevraagd wordt.

SSL certificaat

 

www.guidovandesteen.be is voorzien van Secure Sockets Layer voor de beveiliging van de communicatie via het internet. Dit SSL certificaat versleutelt persoonlijke en gevoelige informatie die van of naar onze website wordt verstuurd, waardoor de online veiligheid wordt verhoogd.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te controleren, te corrigeren of te verwijderen. Ook hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens en hebt u het recht om uw persoonlijke gegevens over te dragen. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om  uw persoonlijke gegevens gekend in ons syseem in een computerbestand naar u of naar iemand anders te sturen. U kunt een verzoek tot controle, correctie, verwijdering, overdracht van uw gegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonlijke gegevens sturen naar info@guidovandesteen.be. Wij vragen u om in deze e-mail een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen om zeker te zijn dat u zelf de aanvraag doet. Maak hierbij uw foto, de strook met nummers onderaan, uw paspoortnummer en uw rijksregisternummer zwart, dit ter bescherming van uw privacy. Wij zullen uiterlijk na 4 weken uw vraag beantwoorden.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Guido Van de Steen BVBA zal uw gegevens beschermen en zal optreden bij evenuteel misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Indien u denkt dat uw persoonlijke gegevens toch niet goed beveiligd zijn of u hebt aanwijzingen van misbruik, gelieve een e-mail te versturen naar info@guidovandesteen.be

   
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie