Catalogus > Bamboes > BAMBOE WEETJES



Handig en gemakkelijk, zowel voor u als voor ons, is het wanneer u ons een week vooraf een lijst bezorgt van de planten die u wilt bestellen. Op zaterdag (of eventueel een andere afgesproken dag) staat uw bestelling dan keurig uitgezocht voor u klaar (bij iedere plantensoort steekt dan een naametiket in de pot).

Wie op onze kwekerij met een bestellijst toekomt, kunnen we onmogelijk onmiddellijk helpen. Fax, mail of stuur per post uw bestellijst een weekje eerder door, dan staat alles voor u klaar.

Er worden geen planten verstuurd. Bestellingen moeten afgehaald worden op ons adres, Kapellekouter 17 te Massemen (Wetteren).

Bamboe zuivert de lucht maar liefst 35 % meer dan een boom,hij is zelfs in staat om vervuilde grond te saneren.Hij blijft altijd groen en mits de goede keuze van de soort bamboeis het een echte aanrader. Fargesia (verschillende soorten in ons assortiment) is een uitblinker. Door zijn niet woekerende eigenschap kan hij overal geplant worden,zelfs in de kleinste tuinen.Wil je toch een imposante soort (bvb. Phyllostachys), vergeetzeker niet een wortelbegrenzer te plaatsen, zoniet zal hij jevolledige tuin (en die van de buren) overheersen.Pseudosasa is dé bamboesoort om een natuurlijke geluidsmuur aan te leggen.Let op, dit is een woekerende soort dus vergeet niet een wortelremmer aan te leggen op de plaats waar de bamboe niet meer verder mag groeien.

klik hier om te vergroten
BAMBOE WEETJES


 
 
 

 
Prijs: 0 €
 
Hoeveelheid


 

| Terug |

Hoeveelheid:
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie